Bruiloften

Catering

Vermunt catering & events staat klaar om jouw trouwdag naar een (culinair) hoogtepunt te brengen. De mogelijkheden zijn oneindig. Hapjes, drankjes, amuses, taart, buffet, diner of de ‘late night snack’ zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van de catering.

We bekijken samen jouw culinaire wensen en maken voor elke bruiloft een passend aanbod op maat. We bieden mogelijkheden voor grote en kleine gezelschappen.

Van locatie tot aankleding

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Wij denken graag met je mee. Wil je graag de ceremonie op een andere locatie laten plaatsvinden dan het diner of het feest? Geen probleem! Vermunt catering & events reist met jou en je gasten mee.

Wij ondersteunen bij de aankleding van jouw bruiloft. Het altaar, de ceremoniestoelen, de dinertafels, de verlichting en de decoratie. Vind je het leuk om dit zelf te verzorgen? Dan staan wij culinair voor je klaar!

Vermunt catering & events

ja, ik wil!

Jouw bijzondere moment

Het team van Vermunt catering & events staat klaar om er samen met jou een fantastische dag van te maken. We begrijpen dat de organisatie van een bruiloft stressvol kan zijn en nemen je graag de zorg uit handen. We staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek en nadere kennismaking.

Jouw dag

Jouw bruiloft wordt een onvergetelijke dag. Je weet precies hoe je het wilt en wij denken hierin graag mee om de catering (en meer) op je bruiloft tot in de puntjes te verzorgen!

Lees de ervaring van onze klanten

Nieuwsgierig?

Voor onze bruiloft, wilden we graag dat niemand iets te kort kwam. Zowel met eten als drinken. Dit is dan ook niet gebeurd. Na de bruiloft kregen we veel positieve verhalen over de catering. Tijdens de gesprekken over onze wensen kwamen er duidelijke ideeën naar boven en hadden Jan en Jens ook mooie aanvullingen. Helaas was niet alles mogelijk, maar dan werd ook gelijk gekeken wat er wel mogelijk was. Wat ik zelf ook belangrijk vind is dat de mensen die de catering verzorgen enthousiast en vriendelijk zijn, dit was ook zeker het geval. Hele vriendelijke medewerkers!

Celina en Patrick

Wij wilden graag onze bruiloft volledig thuis in de tuin organiseren en zo zorgeloos mogelijk beleven. Mede dankzij de ideeën en goede communicatie van Vermunt catering & events is dit meer dan gelukt en hebben we de dag van ons leven mogen meemaken!

Vivian & Niels

Vermunt heeft op onze bruiloft de aankleding van de schuur, het diner en de feestavond verzorgd. We hebben met veel vertrouwen alles uit handen gegeven. En dat bleek terecht. Alles was van A tot Z geregeld. Sfeervolle aankleding, zeer goed eten en vlotte, vriendelijke bediening. Wij zouden Vermunt iedereen aanraden.

Kees & Loes

Trouwen in de Corona pandemie was een hele uitdaging. Het originele programma werd meerdere malen van tafel geschoven waarop Vermunt catering & events iedere keer een oplossing vond. Ze organiseerden een fantastische Drive-in waar onze gasten maanden later nog enthousiast over zijn. Een half jaar later hielden we een Happily ever afterparty geheel door Vermunt catering & events verzorgd. De uitstraling van de feest locatie was een plaatje net zoals het eten en drinken. Het was perfect! Nog beter dan we van te voren hadden bedacht. We kijken terug op twee fantastische dagen en zijn hier Vermunt enorm dankbaar voor!

Peter & Nathalie de Regt

Vermunt catering & events heeft onze bruiloft verzorgd; wat een feest was dat! Wij zijn super tevreden over de geboden service. Meedenken over het dagprogramma, verzorgen van de aankleding en de feesttent en een fantastische borrel en diner met vriendelijk personeel. Wij – en onze gasten – hebben enorm genoten van deze dag. Aanrader dus!

Dennis & Crissie van Oosterhout