Events

Catering op locatie

Van vergaderen op de meest unieke locaties tot een personeelsfeest op (eigen) locatie. Bij ons is alles mogelijk. Met persoonlijk contact, flexibele mogelijkheden en binnen jouw budget. Hapjes, buffetten of walking diners. Bij Vermunt catering & events ben je aan het juiste adres. We denken ook graag mee met de aankleding van jouw evenement.

Vermunt catering & events

op jouw unieke locatie

Tot in de puntjes

Wij doen waar we goed in zijn: catering op locatie! Het team van Vermunt catering & events staat klaar om er samen met jou een fantastisch evenement van te maken. Van de catering tot de aankleding. We organiseren evenementen voor grote en kleine groepen op de meest uiteenlopende locaties (naar keuze).
Lees de ervaring van onze opdrachtgevers

zij gingen je voor

Een aantal keren hebben wij gebruik gemaakt van de meer dan uitstekende service van Vermunt catering & events. Het aankleden en verzorgen van onze open dag, een borrelmiddag met heerlijke hapjes voor genodigden tot en met het organiseren van een super ontbijt voor ons personeel. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Het eten is heerlijk en de bediening perfect. Een top-onderneming.

Gelens

Onze wens naar Vermunt catering & events toe was: “Creëer in onze showroom een gezellige en ongedwongen sfeer en zorg ervoor dat al onze medewerkers met aanhang een onvergetelijke avond ervaren”. Onze verwachtingen zijn overtroffen door: foodtrucks, sfeerverlichting, een lange bar, zitjes, DJ Booth, lekkere hapjes/ drankjes en uiteraard een geweldig cateringteam onder leiding van Jens. Een aanrader voor iedereen!

Autobedrijf Bluekens B.V.

Regelmatig verzorgd Vermunt catering & events de catering op klantevenementen, personeelsfeesten, etc. van Bluekens Truck en Bus. Groot of klein gezelschap, uitgebreide diners of borrel, de verzorging is goed en het eten smaakt voortreffelijk. Vermunt is bovendien een graag geziene klant bij Bluekens Truck en Bus!

Bluekens Truck en Bus
Profronde
Zemic Europe
Vecozo
Klep
Jansen Bouw
Nobelaer
Luyten
Praxis
Bouwbedrijf Boot
Gelens
Jan de Rijk
Munnikenheide College
Benjamin coating & metaalbewerking
NOV
Blom
Techno Group
Van den Buijs
Gemeente Etten-Leur
Bluekens Volvo
Van Oers
Rebro Transport
IKE
Jan de Rijk

Vermunt catering & events mag voor verschillende tevreden opdrachtgevers regelmatig mooie gelegenheden verzorgen.
O.a. voor Technische Unie en opdrachtgevers vermeld met logo hierboven.

Onze partners

Vermunt catering & events werkt samen met partners in de omgeving. Tentenleveranciers, bloemisten, conceptdenkers enzovoorts. We verzorgen jouw evenement van A tot Z, zodat de locatie wordt omgetoverd met het juiste meubilair, materialen en verlichting.

Voor ons is samenwerking met de juiste partners essentieel. We kennen onze partners en de materialen en diensten die zij leveren en weten hoe we op de beste manier met elkaar kunnen samenwerken. Zonder onze partners kunnen wij de catering services en evenementen niet op de volledige en juiste manier verzorgen.